Αισθητική + χρηστικότητα (Web design) Web design (Σχεδιασμός Ιστοσελίδας) ορίζεται η διαδικασία κατά την οποία η ιστοσελίδα αρχίζει να παίρνει μορφή

Oι έμπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων (web designers) της webtour με προτάσεις και λύσεις πρωτογενείς, χωρίς χρήση έτοιμων templates και σε συνδυασμό με το τμήμα web development, υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία κάθε φορά ενός project manager είναι σε θέση να εγγυηθούν και να παρέχουν:

  1. μοντέρνο σχεδιασμό

  2. υψηλή αισθητική

  3. εύκολη πλοήγηση

  4. μοναδικότητα

  5. φιλικότητα της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης

με προτάσεις και λύσεις πρωτογενείς, χωρίς χρήση έτοιμων templates
Τεχνολογίες (Web development) Θέλουμε και επιδιώκουμε να είμαστε απο τους πρώτους που ενσωματώνουν και αξιοποιούν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις για το διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία επιτυγχάνουμε την δημιουργία ιστοσελίδων φιλικών προς τον χρήστη αλλά και της μηχανές αναζήτησης κυριώς συνδυάζοντας λειτουργικότητα, ταχύτητα και ασφάλεια.

Mobile web + your website Τα smartphones διεισδύουν στην αγορά με ραγδαίους ρυθμούς και η περιήγηση στο διαδίκτυο από κινητά τηλέφωνα αυξάνεται ταχύτατα.

Αυτό σημαίνει πως έχοντας στην κατοχή σας την έκδοση της ιστοσελίδα σας για κινητά, αυξάνεται σημαντικά την πιθανότητα να προσεγγίσετε επιπλέον χρήστες την στιγμή που ψάχνουν για διακοπές. Ένα website για κινητά σας δίνει μεγάλο προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

Kατασκευή Web Banners Τα web banners είναι το μέσο προβολής μιας online διαφήμισης.

Σκοπός του banner είναι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που θα αφιερώσει ένας χρήστης στην ιστοσελίδα προβολής, να τραβήξουν την προσοχή του ώστε να «πατήσει» την διαφήμιση και να μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας. Δημιουργούμε καλαίσθητα banners που τραβάνε αμέσως την προσοχή και διαδίδουν το μήνυμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης, είναι δυνατή η σύνδεση του banner σας με τα στατιστικά για την μέγιστη αξιοποίηση της καμπάνιας σας.

Προσαρμοσμένες λύσεις Το CMS (Content Management System) είναι μια δικτυακή εφαρμογή διαχείρησης ιστοσελίδων.

Το πλεονέκτημα των CMS είναι πως με πολύ χαμηλό κόστος μπορείτε να φτιάξετε και να ανανεώσετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας. Βέβαια υπάρχουν πιο πολλά μειονεκτήματα στα CMS και εμείς πάντα συμβουλεύουμε τους συνεργάτες μας να τα αποφεύγουν. Ένα απο αυτά είναι ότι προσπαθούν να είναι για «όλες τις χρήσεις» με αποτέλεσμα οι σελίδες τους να φορτώνουν αργά εκνευρίζοντας τους χρήστες. Επίσης επειδή κατασκευάζονται γρήγορα και από πολλούς τεχνικούς, δεν έχει ληφθεί υπόψην το κομμάτι της εύκολης χρήσης και της απλότητας με αποτέλεσμα να έχουν μια αρκετά απότομη καμπύλη εκμάθησης για τον διαχειριστή ή ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Τα περισσότερα CMS δεν είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Είναι πολλά τα μειονεκτήματά τους, γι’αυτό και εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα απόλυτα προσαρμοσμένο CMS στις ανάγκες σας, απλό, χρηστικό και φιλικό προς της μηχανές.

Online κρατήσεις Έχουμε την εμπειρία και την γνώση να κατασκευάσουμε για την επιχείρησή σας online συστήματα κρατήσεων πραγματικού χρόνου.

Πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες τις επιχείρησης σας, με πολλά επίπεδα διαχείρησης σύμφωνα με το τρέχον ανθρώπινο δυναμικό και με υψηλό βαθμό ασφαλείας για τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Όσο αφορά την προβολή προς τον χρήστη δημιουργούμε αυτό το σύστημα με γνώμονα την απλότητα και την χρηστικότητα έτσι ώστε να εκτελέιται η κράτηση γρήγορα και απλά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης συστήματος διαχείρησης των τιμών και της διαθεσιμότητας για τα πιο γνωστά websites όπως Booking.com, Lastminute, Venere, Expedia, HRS και άλλα.

Διαχείριση καταλυμάτων Αν είστε ιδιοκτήτης πολλών καταλυμάτων ή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό σας να διαχειριστείτε το ψηφιακό περιεχόμενο όλων των επιχειρήσεών σας.

Σας προσφέρουμε ένα μοναδικό ενιαίο σύστημα διαχείρησης online περιεχομένου. Μέσα από ένα σύστημα μπορείτε να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες, τις παροχές, τα κείμενα, τις τιμές για όλες τις ιστοσελίδες των καταλυμάτων.